Die politiek van transformasie : ’n analise van ekonomiese verandering in Suid-Afrika - Bosman, Frouwien Reina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (DPhil (Political Science))--Stellenbosch University, 2008.