Bydrae van maatskaplike werkers tot die aanpassing van die pleegkind in middelkinderjare in 'n pleegsorgplasing - Swanepoel, Santerien (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (M Social Work (Social Work))--University of Stellenbosch, 2009.