Die inkomstebelasting hantering van franchisefooie betaalbaar deur franchisehouers in die Suid-Afrikaanse Petroleum-bedryf - Willemse, Leonard Christian; Van Schalkwyk, C. J. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MAcc)--University of Stellenbosch, 2010.