Die ondersoek na 'n finansieringskrisis by die voorgestelde Suid-Afrikaanse Nasionale Maatskaplike Aftreefonds - Roux, Frederik Christoffel; Van Schalkwyk, C. J. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MAcc)--University of Stellenbosch, 2009.