Van vasgelooptheid na hoop : ’n deskriptiewe studie van die samesmelting tussen die NG Studentekerk en Moederkerk op Stellenbosch - Van Zyl, Jan De Wit (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2010)
Thesis (MTh (Practical Theology and Missiology))--University of Stellenbosch, 2007.