Die geologie van 'n gebied in Noord-Oos Transvaal met spesiale verwysing na die verspreiding en petrografie van die rotssoorte van die Palabora-stollings-kompleks - Brandt, J. W.(Jacobus W.) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (DSc (Geology))--Stellenbosch University, 1948.