Die invloed van spesifieke grond en klimaats parameters op wingerdprestasie, wynkwaliteit en -karakter - Roux, F. A. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MScAgric (Soil Science))--University of Stellenbosch, 2005.