Parke as ruimtelike, sosiaal-ekologiese bate in die Bellville Munisipale gebied - Walters, Colette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (Geography and Environmental Studies))--University of Stellenbosch, 2005.