Geografiese invloede op die bosboubedryf in die Wes-Kaapstreek, die Kaap-Middellandstreek, die Oos-Kaapstreek en die Transkei - Roos, T. J.; Nel, A. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (DPhil (Geography))--University of Stellenbosch, 1967.