Sinergie as politiek-ekonomiese strategie in die balansering van idealisme en markgerigtheid by Die Burger Wes-Kaap, 2004-2005 - Botma, Gabriel Johannes (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MPhil (Journalism))--University of Stellenbosch, 2006.