'n Kritiese evaluasie van die toedeling van insetbelasting in Artikel 17(1) van die Wet op Belasting op Toegevoegde Waarde no. 89 van 1991 - Combrink, Thomas (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MComm)--University of Stellenbosch, 2005.