Die aftrekbaarheid van werknemerverwante voorwaardelike aanspreeklikhede, met spesifieke verwysing na die verkoop of beeindiging van 'n besigheid - Kieviet, Suzanne; Van Wyk, E. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MAcc)--University of Stellenbosch, 2010.