Die karakterisering van die reukmerkvloeistof van die Bengaalse tier, Panthera Tigris Tigris - Viviers, Marlize Z. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MSc (Botany and Zoology))--University of Stellenbosch, 2006.