Kapasiteitsbou van informele gemeenskapsgebaseerde organisasies deur maatskaplike werkers van die ACVV - Boshoff, Shanie (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2007)
Thesis (M Social Work (Social Work))--University of Stellenbosch, 2007.