Beleidstelselanalise van militêre opleiding in die Suid-Afrikaanse Nasionale Weermag - Coetzee, Abraham Johannes Albertus (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (PhD)--University of Stellenbosch, 2003.