Van vas tot fees : 'n ritueel-liturgiese ondersoek na versoening binne Suid-Afrikaanse kultuurkontekste - Wepener, Cas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (DTh)--Stelenbosch University, 2004.