'n Genealogiese en kultuurhistoriese studie van die Coreejes-familie in Suid-Afrika : 1800-2000 - Coreejes Roberts, Anna Petronella (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2001.