Die bewerking van idiome in tweetalige woordeboeke : 'n hulp vir vertalers? - Gouws, Liezl (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2006.