Ontwerp en toetsing van 'n intervensieprogram vir gesyferdheid vir graad 2- en 3-leerders - Engelbrecht, Adel (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MEd) -- University of Stellenbosch, 2009.