Die verkenning van die dinamiek rondom spirituele fiksheid en vroue met substansie-probleme in die herstelproses - Combrinck, Izanette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2004.