'n Evaluering van die praktyk van die kliniese verpleegpraktisyn werksaam in primêre gesondheidsorginstansies van die Metropoolstreek van die Wes-Kaap : 'n verpleegkundige perspektief - Earle, Maria Catherina (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MCUR)--University of Stellenbosch, 2004.