Geskiedenis vasgevang in ’n net van fiksie : Harry Mulisch se Siegfried as postmodernistiese historiese roman - Brink, Lucille (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2006.