Die stand van menslike hulpbronbestuur binne geselekteerde plaaslike owerhede in die Wes-Kaap : 'n opname - Goosen, Francois Philippus (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2004.