Voorkomingsprogramme vir middelmisbruik deur hoerskoolleerders : riglyne vir maatskaplike werkers - Kok, Elana (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MA(MW))--University of Stellenbosch,2004.