'n Intervensieprogram vir bevordering van inkomstegenerering in 'n landelike gemeenskapsentrum - Langenhoven, Magdalena C. (Magdalena Cornelia) (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MVerbruikerswet)--University of Stellenbosch, 2004.