'n Ondersoek na die emosionele behoeftes en probleme van die seksueel misbruikte adolessent wat betrokke is by die hofsisteem - Ras, Semantha (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (M Social Work (Social Work))--University of Stellenbosch, 2009.