Tienermoeders se perspektiewe oor ondersteuning : die stemme van ses tienermoeders uit 'n benadeelde gemeenskap - Nel, Elizette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2004.