Herposisionering/vernuwing in die Suid-Afrikaanse vrouetydskrifmark, met spesifieke verwysing na innoverende inhoud - Townsend, Stephanie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2004.