Evaluering van die effektiwiteit van 'n rekenaargesteunde gehooropleidingsprogram by studente in die musiekoorbruggingsprogram van die Universiteit Stellenbosch - De Villiers, Corinne (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (M.Sc.)--University of Stellenbosch, 2005.