Die versoenbaarheid van katoen/nylon- en katoen/poliester- skeringgebreide terriestofhanddoeke met industriele versorgingsprosedures - De Bruin, Riette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MVerbruikerswet)--University of Stellenbosch, 2005.