Bitterkomix en Stripshow : pornografie en satire in Afrikaanse ondergrondse strippe - Van Staden, Leonora (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (VA)(Visual Arts))--University of Stellenbosch, 2006.