Uhlalutyo lwesemantiki yelekhisikoni yesenzi sentshukumo u-hamba kwisiXhosa - Mangcunyana, Mteteleli Nelson (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (African Languages))--University of Stellenbosch, 2007.