Sienings van laerskoolopvoeders en -skoolhoofde van leerders wat begaafd is - De Villiers, Jeanne-Marie (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MEdPsych (Educational Psychology))--University of Stellenbosch, 2009.