Die effek van verskillende oppervlakbewerkingspraktyke op die wortelverspreiding van wingerd - Brink, Daan (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2007)
Thesis (MScAgric (Soil Science))--University of Stellenbosch, 2007.