Aeneas se onderwêreldse reis in illustrasie : ’n resepsie-historiese studie van tonele in Aeneïs VI - Swanepoel, Liani Colette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (Dept. of Ancient Studies) -- University of Stellenbosch, 2005.