Die voorstelling van die Noordweste as ruimte in George Weideman se digbundel 'n Staning onder sterre - Viviers, Marni (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2008.