Die fragmentasie in die Suid-Afrikaanse vrouetydskrifmark : die invloed van "vrou-gerigte" nistydskrifte op die "tradisionele algemene belangstelling"-vrouetydskrif : gaan die "tradisionele algemene belangstelling" Suid-Afrikaanse vrouetydskrif die vloedgolf nuwe "vrou-gerigte" nistydskrif oorleef? - Rossouw, Elna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2005.