Burgerlike joernalistiek in die Suid-Afrikaanse konteks : 'n ondersoek na die insluiting van gemarginaliseerde gemeenskappe deur herberaming met verwysing na projekte van die Cape Argus en Kaapse-Rapport - Truter, Charlene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2005.