Die aanwending van die CPM dairy model in formulering van voerrantsoene in 'n melkkudde - Vermaak, Jacobus Vermaak (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2004.