Natuurwetenskaponderwysers se vakinhoudelike kennis en begrip van die Aardwetenskappe - De Beer (nee Jordaan), Maria C. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MEd (Curriculum Studies))--Stellenbosch University, 2008.