'n Kwalitatiewe ondersoek na huweliksgeweld teenoor wit Suid-Afrikaanse mans - Rautenbach, Etienne Aubrey (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (DPhil)--University of Stellenbosch, 2006.