'n Ondersoek na die ontstaan van onkruiddoderweerstand in Bromus diandrus Roth - Fourie, Johan Hendrik Petrus (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MScAgric)--University of Stellenbosch, 2005.