’n Ekonomiese ondersoek na die produksie van timmerhout uit uitheemse naaldhoutplantasies in die unie van Suid-Afrika - De Villiers, P. C. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (DSc (Forest and Wood Science))-- Stellenbosch University, 1954.