Die historiese debat oor keasionisme en evolusie, met spesifieke verwysing na 'n seleksie van briewe in Die Burger (1999-2002) - Simes, Wyno (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2006.