Knelpunte ten opsigte van landbou-opleiding op skoolvlak tydens onderwystransformasie - Smuts, Dirk Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2006.