Vertaalde studiemateriaal aan die Universiteit van Stellenbosch :'n kritiese analise - Botha, Johan (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2005.