'n Evaluasie van pre-aborsie berading aan vroue met ongewenste swangerskappe in die Wes-Kaapse metropool : 'n verpleegkundige perspektief - Brits, Ronel; Burger, Inalize; Gagiano, Carine; Immelman, Anja; Kitshoff, Carine; Mostert, Mari; Nortje, Chantell; Van Schoor, Marlene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Study project (BCur)--University of Stellenbosch, 2007.