Hoe gee studente by 'n werkersklasskool in 'n werkersklaswoonbuurt gestalte aan hul opvoedkundige aspirasies? 'n Gevallestudie van vyf graad 11-studente - Fillies, Henry (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2011.