Die ver-Suid-Afrikanisering van die Suid-Afrikaanse ekonomie : ’n studie van SANLAM (1918-1980) - Adams, Randall (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2011.