Die wye wêreld in : ’n ondersoek na landskap en identiteitskonstruksie in Suid-Afrikaanse en Nederlandse prenteboeke - Van Zyl, Janienke Dorothea (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (MA (VA))--Stellenbosch University, 2011.